Primul Centrul de Resurse online în domeniul prevenirii abuzului faţă de copii în Moldova

Centrul Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii (CNPAC) lansează Centrul de Resurse online în domeniul prevenirii abuzului faţă de copii în Moldova, care poate fi accesat la adresa: http://amicel.cnpac.org.md/.

Centrul de Resurse oferă acces la informaţii utile din domeniul prevenirii şi combaterii violenţei asupra copilului şi a neglijării acestuia. În plus, vizitatorii au posibilitatea de a discuta pe Forum şi de a adresa online întrebări specialiştilor de la CNPAC. Accesul la informații este oferit nu doar prin complexitatea resurselor, ci și prin faptul că tematica este oferită publicului în 2 limbi – română şi rusă.
Centrul Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii (CNPAC) este prima organizaţie non-profit, non-guvernamentală specializată din Republica Moldova, creată în ianuarie 1997 pentru a preveni abuzul asupra copiilor.

Sursa: http://www.cnpac.org.md/; http://amicel.cnpac.org.md/

Despre Grupul local Amnesty Bilicenii Vechi

Grupul local Amnesty Bilicenii Vechi este creat cu scopul de a promova şi forma deprinderi de respectare a drepturilor omului în rîndul tinerilor şi adolescenţilor.
Acest articol a fost publicat în Drepturile copiilor, Non-violenţă și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu